Logo

Kagen fra Capri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder



#

100 g smør
225 g sukker
185 g hvedemel
2 ¼ tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
2 dl mælk
4 æg
50 g mørk chokolade
2 spsk hakkede nøddekerner
*


Først røres smør sammen med sukker.
Heri blandes hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og mælk.
Til sidst vendes æggehviderne i dejen.
Der skal ingen blommer i.


Smør en rund form, fx en springform, og drys den med rasp. 

Halvdelen af dejen kommes i formen, og på dejen drysses mørk chokolade og hakkede nøddekerner.

Herefter hældes resten af dejen over.
Bages på en rist på nederste rille ved 200 °C i 35-40 min.

Overtrækkes med glasur, når kagen er kold.




Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.665 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?