Logo

Kaiserschmarrn - Kejserpandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 Én bid og I er på pisterne i Østrig!


4-5 æg
2 ½ dl (200 g) hvedemel
5 dl mælk
3 spsk sukker
1 knivspids salt
lidt kardemomme
2 spsk rosiner og/eller sukat
Tilbehør:
flormelis
tyttebær el. lign.
evt. frugtkompot

Pisk æggeblommer med lidt sukker og en bitte smule salt. kom hvedemel og æg i lige som til en alm. pandekagedej.
Pisk æggeviderne til "sne" - helt stive og vend dem i.
Kom rosiner og måske lidt sukat i.
Steg på panden som meget tykke pandekager på begge sider og når den er ved at være færdig, så skærer du den i stykker og kommer i et fad.
Serveres med flormelis, tyttebær el. lign og måske også frugtkompot.



Inge Jacobsen har venligst sendt billedet.


Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (9 stemmer)
Siden er blevet set 3.865 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sandkage med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Græsk olivenbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sommerfugle med citron cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rugbrødsomelet med rosinerEn rigtig gammeldags rugbrøds-omelet, serveret med frugtkompot, frisk eller syltet frugt,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os