Logo

Kammerjunkere med citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
275 g hvedemel
125 g smør
100 g sukker
1 tsk bagepulver
reven skal af 1 citron
1/2 dl mælk
1 æg

Hak hvedemel og smør sammen til en grynet masse.
Bland sukker, bagepulver og reven citronskal i.
Pisk mælk og æg let sammen, hæld det i og ælt dejen sammen.
Tril dejen i stænger, der skæres i små stykker, formes til kugler og sættes på plade.
Bages ved 225°C i ca. 10 min.
Skæres igennem og lægges på pladen med skærefladen opad og tørres ved eftervarmen i 25-30 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 596 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nøddehorn med fløde En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• DamefingreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Peberkage med tyttebærsyltetøjEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddekage med isDesserten i dag kan blive en dejlig nøddekage, der serveres med to slags is
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os