Logo

Kanelhjerter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g smør, stuetemperatur
1 1/2 dl sukker
2 æg str. M
1/2 tsk kardemomme
1/2 tsk hjortetaksalt
1/2 kg hvedemel
æg til pensling

Pynt:
kanel
perlesukker

Rør smør og sukker sammen.
Tilsæt æg.
Bland kardemomme og hjortetakssalt med hvedemel.
Rør det hele sammen.
Lad dejen hvile i køleskabet i 1/2 time.
Rul den tyndt ud på et melet bord.
Stik ca. 30 hjerter ud med en form.
Pensl med æg.
Drys med kanel og perlesukker.
Bages i ovnen i ca. 8-10 minutter ved 190ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.095 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Familiens favoritbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Påske citron cupcakes En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FodboldkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brulée med appelsinsmag 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!