Logo

Kanelkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g sukker
600 g hvedemel
3 spsk kanel
7 ½ dl kærnemælk
3 tsk natron
175 g smeltet margarine
 
Glasur:
Flormelis
cacao
lidt vand
 
Hvedemel, natron, kanel, sukker og kærnemælk blandes sammen i en skål.
Margarinen smeltes og alle ingredienserne blandes sammen.
Dejen kommes i en smurt bradepande og bages ved 200ºC i ca. 25 minutter alt afhængig af dejens tykkelse.
Når kagen har kølet af kommes glasuren på. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.666 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her