Logo

Kanelkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g sukker
600 g hvedemel
3 spsk kanel
7 ½ dl kærnemælk
3 tsk natron
175 g smeltet margarine
 
Glasur:
Flormelis
cacao
lidt vand
 
Hvedemel, natron, kanel, sukker og kærnemælk blandes sammen i en skål.
Margarinen smeltes og alle ingredienserne blandes sammen.
Dejen kommes i en smurt bradepande og bages ved 200ºC i ca. 25 minutter alt afhængig af dejens tykkelse.
Når kagen har kølet af kommes glasuren på. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 990 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kærnebrød 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BlåbærpandekagerPandekager smager dejligt, og blåbær kan næsten kun gøre padekagerne bedre. Her er...
• Makroner, småEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebærsorbet 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!