Logo

Kanelkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
125 g smeltet smør eller margarine
400 g sukker
400 g sukker
4 tsk stødt kanel
2 tsk natron
1/2 l kærnemælk
 
Glasur:
50 g smeltet smør eller margarine
250 g flormelis
2 tsk vanilje
1 spk. kakao
4 spk. varm kaffe
 
Den smeltede margarine og sukeer røres sammen.
Mælken røres i.
De øvrige ingredienser tilsættes.
Hæld dejen i en bradepande
Bag kagen ved 200ºC i 30 min.
Glasuren røres sammen og smøres på, når kagen er afkølet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 996 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Upside-down cakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanelhorn - Mokkahorn - MarcipanhornEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblemos og kanel cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Williamspære svøbt i smørdej samt abricoskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!