Logo

Kanelkage 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kagen:
500 g sukker
600 g hvedemel
3 spsk kanel
3 tsk natron
7 1/2 dl kærnemælk
175 g margarine, smeltet
 
Glasur:
175 g margarine, smeltet
350 g flormelis
3 spsk kakao
1 æg
 
Kagen:
Alt røres sammen og kommes i en bradepande.
Bages på 200°C i 25 min
Glasur:
Alt dette røres sammen i en gryde til det bliver en tyk masse, men må ikke koge. (Skal laves 10 min før kagen er færdig og smøres på kagen, mens den er varm )
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 749 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sønderjyske fastelavnsboller med syltetøjEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærfyldte havre cupcakes En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vancouver småkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tærte med karamelliserede pærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os