Logo

Kanelkage med glasur - bradepandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g margarine smeltet
800 g sukker
800 g hvedemel
8 tsk kanel
4 tsk natron
1 l. kærnemælk

Glasur:
100 g margarine smeltet
500 g flormelis
4 tsk vanilje
2 spsk kakao
8 spsk kaffe varm

En bradepande smøres eller fores med bagepapir, alt efter temperament.
Kagen bages ved 200°C i 1/2 time.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.081 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med DanablucremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fantastisk gulerodskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Påske lavendel sommerfugle cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Panna cotta med bøgebladssalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os