Logo

Kanelstænger med mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g hvedemel
75 g usmuttede, snittede mandler
100 g smør
170 g sukker
1 tsk stødt kanel
2 små æg (vægtklasse 5)

Pynt:
100 g mørk overtrækschokolade
evt. kulørt krymmel

Bland hvedemel, mandler, smørret i mindre stykker, sukker og kanel.
Arbejd det godt sammen, inden æggene til slut æltes i.
Dejen skal være smidig og glat. Lad den hvile køligt i 30 minutter.
Del dejen i 7 klumper og tril dem til tynde pølser, der skæres i hver 10 stykker.
Læg kagerne på en bageplade belagt med bagepapir og bag dem på midterste rille ved 200ºC i 6-8 min. Køl af.
Smelt chokoladen over vandbad.
Dyp nu enderne af de kolde kager i chokoladen og læg dem på et stykke bagepapir.
Drys evt. straks med krymmel. (måske ser de bedst ud uden!)
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?