300 g  hvedemel 
75 g  usmuttede, snittede mandler 
100 g  smør 
170 g  sukker 
1 tsk  stødt kanel 
2 små æg (vægtklasse 5) 
 
Pynt: 
100 g  mørk overtrækschokolade 
evt. kulørt krymmel 
Bland hvedemel, mandler, smørret i mindre stykker, sukker og kanel.  
Arbejd det godt sammen, inden æggene til slut æltes i. 
Dejen skal være smidig og glat. Lad den hvile køligt i 30 minutter. 
Del dejen i 7 klumper og tril dem til tynde pølser, der skæres i hver 10 stykker. 
Læg kagerne på en bageplade belagt med bagepapir og bag dem på midterste rille ved 200ºC i 6-8 min. Køl af. 
Smelt chokoladen over vandbad. 
Dyp nu enderne af de kolde kager i chokoladen og læg dem på et stykke bagepapir. 
Drys evt. straks med krymmel.  (måske ser de bedst ud uden!)