Logo

Kanelstænger med mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g hvedemel
75 g usmuttede, snittede mandler
100 g smør
170 g sukker
1 tsk stødt kanel
2 små æg (vægtklasse 5)

Pynt:
100 g mørk overtrækschokolade
evt. kulørt krymmel

Bland hvedemel, mandler, smørret i mindre stykker, sukker og kanel.
Arbejd det godt sammen, inden æggene til slut æltes i.
Dejen skal være smidig og glat. Lad den hvile køligt i 30 minutter.
Del dejen i 7 klumper og tril dem til tynde pølser, der skæres i hver 10 stykker.
Læg kagerne på en bageplade belagt med bagepapir og bag dem på midterste rille ved 200ºC i 6-8 min. Køl af.
Smelt chokoladen over vandbad.
Dyp nu enderne af de kolde kager i chokoladen og læg dem på et stykke bagepapir.
Drys evt. straks med krymmel. (måske ser de bedst ud uden!)
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 666 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolade muffins 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørkt brød på enkel visDuften af nybagt brød er uimodståelig. Dette brød er hurtigere end normalt at bage, fordi...
• CitronlagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombærfondue med figner og mandelkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os