Logo

Karamelkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 æg
700 g sukker
300 g margarine
350 g hvedemel
3 tsk bagepulver
200 g kokosmel
2 dl mælk
Karamelglasur:
250 g margarine
5 store tsk hvedemel
125 g sukker
1 1/4 dl lys sirup
5 dl fløde
 
Æg og sukker piskes skummende, heri kommes smeltet afkølet margarine.
Hvedemel og bagepulver sigtes i og kokosmel røres i skiftevis med mælken.
Bages i bradepanden på nederste rille i ca 30-40 min ved 170°C.
Alle ingredienser til glasuren koges sammen i 7-10 min under stadig omrøring ved middelvarme.
Når kagen er afkølet kommes glasuren på og kagen pyntes med kokosmel
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 996 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lyn æbletærte En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brun bradepandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• MarmeladekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydret æble moussaka med nøddefarsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!