Logo

Karolines æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
170 g sukker (ca. 2 dl )
2 tsk vaniljesukker
1 tsk kardemomme
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver
100 g smeltet afkølet smør
1 æble i små tern (ca. 1 ½ dl )
 
Pisk de hele æg, sukker, vaniljesukker og kardemomme til en luftig æggesnaps.
Bland hvedemel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i dejen, skiftevis med smørret. Vend æbleternene i dejen.
Hæld derefter dejen i en smurt franskbrødsform (ca. 1 liter) og bag den ved 175°C i ca 55 min. nederst i ovnen.
Vend den ud på en bagerist og lad den afkøle.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.167 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her