Logo

Karolines æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æg
170 g sukker (ca. 2 dl )
2 tsk vaniljesukker
1 tsk kardemomme
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver
100 g smeltet afkølet smør
1 æble i små tern (ca. 1 1/2 dl )
 
Pisk de hele æg, sukker, vaniljesukker og kardemomme til en luftig æggesnaps.
Bland hvedemel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i dejen, skiftevis med smørret. Vend æbleternene i dejen.
Hæld derefter dejen i en smurt franskbrødsform (ca. 1 liter) og bag den ved 175°C i ca 55 min. nederst i ovnen.
Vend den ud på en bagerist og lad den afkøle.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 695 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SolbærpandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærlagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svenske chokoladebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spid med friske bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os