Logo

Kaspers bradepandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
400 g hvedemel
100 g kakao
1 tsk natron
300 g sukker
½ liter appelsinjuice
4 æg
200 g smeltet margarine
2 pk. pålægschokolade (40 g)

Hvedemel, kakao, natron og sukker blandes.
De øvrige ingredienser røres i.
Dejen hældes i en stor smurt bradepande (40x30 cm. ) eller 2 små.
Bagetid ca. 45 minutter ved jævn varme (175°C).
Pålægschokoladen lægges på den varme kage.
Kagen skæres i firkanter.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.142 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?