Logo

Kaspers bradepandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hvedemel
100 g kakao
1 tsk natron
300 g sukker
½ liter appelsinjuice
4 æg
200 g smeltet margarine
2 pk. pålægschokolade (40 g)

Hvedemel, kakao, natron og sukker blandes.
De øvrige ingredienser røres i.
Dejen hældes i en stor smurt bradepande (40x30 cm. ) eller 2 små.
Bagetid ca. 45 minutter ved jævn varme (175°C).
Pålægschokoladen lægges på den varme kage.
Kagen skæres i firkanter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.879 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her