Logo

Katrine-blomme-kage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
454 g svesker
1/2 liter vand
125 g sukker
1 stk hel kanel
citronskal
50 g mandler
4 dl fløde
1 stang vanilje
4 æg
60 g sukker
50 g smør

Bland vand, sukker, helt kanel og citronskal og bring det i kog.
Kom sveskerne i og lad dem småkoge et par minutter.
Lad sveskerne svale.
Fjern stenene og anbring en smuttet mandel på stenens plads.
Læg sveskerne i et smurt, ovnfast fad.
Bring fløden og den flækkede vaniljestang i kog.
Pisk æg og sukker sammen.
Pisk den kogende fløde i æggemassen.
Pisk smørret i og hæld cremen over sveskerne.
Sæt fadet i ovnen ved 175°C i ca. 45 minutter.
Server desserten lun med koldt flødeskum til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 936 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SvesketærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk chokoladekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Valnøddeboller Disse rustikke boller med både valnøddeolie og hakkede valnødder vil være lækkert tilbehør...
• Tykke pandekager med æblemosUSA møder Danmark i denne dessert; vi har parret de gode, tykke amerikanske...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os