Logo

Katrines boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Boller

Pas på med solsikkekernerne, det kan godt blive for tungt. Man kan gange opskriften med 2 og forme 4 franskbrød, der bages i varmluftovn i 30 min.

6 dl kærnemælk
1 dl olie
15 g gær
2 dl solsikkekerner ca
mellem 700 til 1000 g hvedemel
3 tsk salt
1 tsk sukker

1) Udrør gæren i kærnemælk og olie.
2) Tilsæt sukker og salt.
3) Tilsæt solsikkekerner.
4) Tilsæt så meget hvedemel som dejen kan tage, den må ikke klæbe.
5) Hæver tildækket 6 timer.
6) Æltes og formes til boller.
7) Hæve på pladen 1 time.
8) Bages 20 min ved 200°C.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 675 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stikkelsbærkage med mandellågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hveder - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• TrekornsbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Syltet pære med hvidvinssorbet og chokoladeganacheDesserten er en nyfortolkning af Belle Helene (pære, is og chokolade)
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os