Logo

Kernerugbrød 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g gær
250 g groft rugmel
250 g hvedemel
2 dl knækkede rugkerner
1 dl solsikke kerner
1 spsk salt
3 spsk mørk sirup
 
Rugkernerne sættes i blød i 1/2 l. vand i ca.2 timer.
Gæren opløses i 4 dl lunt vand og de afdryppede rugkerner tilsættes
sammen med hvedemel og solsikke - det røres sammen og står i ca. 20 min.
Resten af ingredienserne tilsættes og det hele røres godt sammen og stilles
til hævning i skålen i 2 1/2 time.
Herefter æltes det hurtig igennem og kommes i bageform.
Hæver i formen i 45 minutter og bages på midterste rille i ca. 45 minutter
ved 230ºC.
 
Tips: Vandet fra iblødsætning af kerner skal ikke bruges.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.148 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarber med smuldredejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fransk valnøddebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Russiske pandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber trifli 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os