Logo

Kiksekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kager

260 g palmin
2 æg (pasteuriserede)
200 g kiks
250 g mørk chokolade
225 g flormelis

Palmin og chokolade smeltes ved svag varme, rør af og til, til det er afsvalet. Æg og flormelis piskes lidt, heri hældes palmin, chokolade massen lidt efter lidt, der piskes godt. 1 ½ l. form beklædes med bagepapir. Chokolademasse - kiks -chokolademasse - kiks osv. slut med chokolademasse. Opbevares koldt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.770 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her