Logo

Kikskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æg (de SKAL være salmonellafri)
150 g sukker
1 tsk vaniljesukker
200 g palmin
100 g kakao

Fyld
18 - 20 firkantede kiks

Pynt
6 - 8 hele smuttede mandler

Pisket dej :
Æg, sukker og vaniljesukker piskes tykt og skummende.
Palmin og kakao smeltes sammen til en jævn ensartet masse, der røres i æggene lidt efter lidt, så æggene ikke "skiller".
I en aflang sandkageform der er foret med madpapir, lægges de smuttede mandler til pynt,
( når kagen vendes om ) og derefter lagvis chokolademasse og kiks.
Øverste og nederste lag skal være chokolade.
Kagen stilles koldt, til den er fast.
Vendes ud på et fad og skæres i skiver.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 781 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fransk rosmarinbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RutebilerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grissini 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Figner, ovnbagteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os