Logo

Kikskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æg (de SKAL være salmonellafri)
150 g sukker
1 tsk vaniljesukker
200 g palmin
100 g kakao

Fyld
18 - 20 firkantede kiks

Pynt
6 - 8 hele smuttede mandler

Pisket dej :
Æg, sukker og vaniljesukker piskes tykt og skummende.
Palmin og kakao smeltes sammen til en jævn ensartet masse, der røres i æggene lidt efter lidt, så æggene ikke "skiller".
I en aflang sandkageform der er foret med madpapir, lægges de smuttede mandler til pynt,
( når kagen vendes om ) og derefter lagvis chokolademasse og kiks.
Øverste og nederste lag skal være chokolade.
Kagen stilles koldt, til den er fast.
Vendes ud på et fad og skæres i skiver.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 682 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Boller - hurtigeHer er opskriften på nogle lækre og hurtige boller, der kun skal hæve en gang. Bollerne...
• Mandel- og chokoladetærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Butterdejssnegle med fyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Arme riddere og saftige riddereRidderne her er slet ikke så "arme". Prøv den traditionelle ret med tysk "Stollen" i...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os