Logo

Kinesiske pandekager 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 æg
1 ½ dl vand
¼ tsk salt
2 dl hvedemel
2 spsk olie
 
Æggene piskes sammen i en skål og derefter piskes vand og salt i.
Melen røres i lidt af gangen og dejen skal herefter hvile i 30 min.
En spsk af olien opvarmes i en wok over kraftig varme.
Varmen slukkes wokken tørres af med et stykke køkkenrulle, men sørg for at der er lidt olie tilbage.
Wokken varmes igen op over svag varme.
Sluk ikke, men fjern wokken fra varmen.
Hæld ½ dl af dejen på siden af wokken, vip wokken så dejen er jævnt
fordelt.
Sæt wokken tilbage på varmen og steg pandekagen indtil den er gylden og begynder at løsne sig fra kanten.
Læg pandekagen på et stykke køkkenrulle med den bagte side nedad.
Gentag i alt tre gange.
Brug ¼ tsk olie hver gang.
Afkøl pandekagerne og skær den igennem, så der bliver 8 stk
Serveres med fyld som mad- eller dessertpandekager.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.304 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken type brændstof bruger din bil?



Effektiv reklame - klik her