Logo

Kirsebærtærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
tærter

Kan også fint laves med hindbær.

125 g smør/margarine
2 æggeblommer
200 g hvedemel
2 spsk sukker
1/2 tsk bagepulver

Fyld:
5-6 spsk kirsebærmarmelade

Marengs:
2 æggehvider
100 g sukker

Smør smuldres i melet og æltes sammen med resten. 2/3 af dejen rulles ud og lægges i en smurt springform eller tærteform. Herover fordeles marmeladen og marengsen. Resten af dejen rulles ud og skæres i strimler, der lægges i gitterværk over marengsen. Bages ved ca. 170° i 20-25 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 636 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sprøde pandekager med syltetøjEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Horn - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tekage med mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• StracciatellaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os