Logo

Kirsebærtærte 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g kirsebærmarmelade
300 g hvedemel
100 g sukker
100 g blødt smør
2 æg
1/2 citron, saften heraf
2 spsk mælk
1 æg til pensling

Bland hvedemel med sukker, smør, æg og citronsaft.
Ælt dejen til den er glat og smidig, tilsæt mælken, så dejen ikke bliver for fast.
Rul 2/3 af dejen ud og læg den i en smurt tærteform.
Stil bunden på køl i 10 min.
Resten af dejen rulles ud i strimler.

Fordel kirsebærmarmeladen over bunden og fordel dejstrimlerne over kagen i gitterform.
Pensl dejstrimlerne med sammenpisket æg og bag tærten ved 180° i ca. 30 min.

Server kagen lun med vaniljeis
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 520 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladekage med rommarinerede rosinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddecocktailkager En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lauras æblestængerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KanelbananerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os