Logo

Kirsebærtærte 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
400 g kirsebærmarmelade
300 g hvedemel
100 g sukker
100 g blødt smør
2 æg
½ citron, saften heraf
2 spsk mælk
1 æg til pensling

Bland hvedemel med sukker, smør, æg og citronsaft.
Ælt dejen til den er glat og smidig, tilsæt mælken, så dejen ikke bliver for fast.
Rul ⅔ af dejen ud og læg den i en smurt tærteform.
Stil bunden på køl i 10 min.
Resten af dejen rulles ud i strimler.

Fordel kirsebærmarmeladen over bunden og fordel dejstrimlerne over kagen i gitterform.
Pensl dejstrimlerne med sammenpisket æg og bag tærten ved 180° i ca. 30 min.

Server kagen lun med vaniljeis
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.041 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her