Logo

Kirstens Idiotsikre boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Boller

1 1/2 dl mælk
50 g smør
1 spsk sukker
1 æggeblomme
25 g gær
ca. 225-300 g hvedemel

Fyld:
revet citronskal
3 spsk rosiner
3 spsk syltet appelsinskal/sukat

Pynt:
æggehvide
sukker
hakkede madler



Mælken lunes med smør. I den lunkne mælk opløses gæren og æggeblomme og til sidst hvedemel røres i. Dejen æltes med fyldet og formes til boller, der sættes til hævning på bagepladen i 20 minutter. Pensles med æggehvide og drysses med sukker og hakkede mandler. Bages ved 225ºC i 10 minutter. Bollerne er velegnede til frysning.








Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 876 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PitabrødPitabrød er lette at bage, og du kan siden fylde de små lommer med lækkert fyld, som du...
• Finskbrød à la højhus En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Roulade 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pære pocheret i champagne med rosmarin, og nougat-cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os