Logo

Knep-kager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Småkager

Disse sønderjydske knep-kager spises i naturlige omgivelser til kaffen og Gammel Dansk på den årlige juletræstur ved Rørbæk sø.

750 g rugmel
750 g hvedemel
500 g mørk farin
500 g smeltet smør
1 kop piskefløde
1 spsk stødt anis
1 tsk hjortetaksalt

Dejen æltes sammen. Hvis den er helt umulig at samle, kan man evt. tilsætte lidt vand eller lidt mere smør. Dejen rulles til tykke pølser, der lægges koldt. Skær i skiver lige som brunkager, dog ikke for tyndt, og bag ved 200-210ºC i ca. 10 min.

Spises med smør.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.243 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Havregrynstærte - Oatmeal PieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SukkerbrødsrandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HøvdingebollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GulerodsdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1281212-12-2019 21:04:06 Peder Johansen
Skønne kager. Jeg bager dem hvert år og mindes juletræsturene ved Rørbæk Sø.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os