Logo

Kniplingskager 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g margarine
100 g sukker
125 g sirup
100 g hvedemel
2 stk ingefær
 
Margarine, sukker og sirup smeltes sammen i en gryde.
Hvedemel og ingefær røres i.
Dejen kommes på plader med teskeer.
Kagerne skal være på størrelse med en 5 krone og med god afstand, da de flyder meget ud.
Bages 4 – 5 minutter ved 200°C.
Kagerne afkøles 1 – 2 minutter på pladen, inden de tages af.
Kagerne kan rulles omkring skaftet af en grydeske eller foldes midt over.
Serveres til kaffe eller te med flødeskum eller serveres som de er til is eller henkogte frugter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 978 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pip-kagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fin æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RosinbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Profiteroles, pikante - diabetikerI Frankrig er profiteroles populære små vandbakkelser, der spises med pikant fyld som...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os