3 dl  lunkent vand 
15 g  gær 
½ spsk  groft salt 
1 spsk  sirup 
1 dl  brune hørfrø, knuste 
2 spsk  plantemargarine 
2 dl  majsgryn 
1 ½ dl  quinua-hvedemel 
½ dl  kokosmel 
3 spsk  Maizena 
2 dl  glutenfri grovbrødsmix 
Gæren udrøres i vandet. 
Salt og sirup tilsættes, herefter tilsættes de øvrige ingredienser med undtagelse af grovbrødsmix. 
Dejen røres godt igennem, og hviler 3-5 minutter. 
Herefter tilsættes grovbrødsmix og dejen røres godt igennem igen. 
Bageformen smøres med plantemargarine, og dejen hældes i formen. 
Brødet hæver ca. 10-20 minutter afhængig af rumtemperaturen. 
Bages ved 160-165° i 40-45 minutter, vendes derefter ud på en bagerist. 
Tips: Hørfrøene knuses i en blender.