Logo

Kokosbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 dl lunkent vand
15 g gær
1/2 spsk groft salt
1 spsk sirup
1 dl brune hørfrø, knuste
2 spsk plantemargarine
2 dl majsgryn
1 1/2 dl quinua-hvedemel
1/2 dl kokosmel
3 spsk Maizena
2 dl glutenfri grovbrødsmix

Gæren udrøres i vandet.
Salt og sirup tilsættes, herefter tilsættes de øvrige ingredienser med undtagelse af grovbrødsmix.
Dejen røres godt igennem, og hviler 3-5 minutter.
Herefter tilsættes grovbrødsmix og dejen røres godt igennem igen.
Bageformen smøres med plantemargarine, og dejen hældes i formen.
Brødet hæver ca. 10-20 minutter afhængig af rumtemperaturen.
Bages ved 160-165° i 40-45 minutter, vendes derefter ud på en bagerist.

Tips: Hørfrøene knuses i en blender.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 769 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kanelsnegle 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbleskiver 6En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Koldhævede rugbollerGode grove boller med smag og fylde. Nyd bollerne til morgenæg, med pålæg til frokost, i...
• Jordbær tirami su 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os