Logo

Kokoskranse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g hvedemel
125 g smør
1 ½ dl sukker
3 dl kokosmel
½ æg

Hak smørret ned i melet og findel det med fingrene.
Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen.
Stil den kold ca 1 time
Kør dejen gennem kødhakkemaskinen med kageplade eller rul den ud i lille fingertynde pølser.
Skær dejstængerne i 8 -10 cm lange stykker og form dem til kranse. Sæt dem på en plade.
Bages ved 200ºC i ca 8 minutter.
Sæt pladen højt i ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.215 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her