Logo

Kokossandkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
200 g smør
200 g sukker
3 store æg
revet skal af 1 usprøjtet citron
2 dl kokosmel
1 ½ dl hvedemel
1 tsk bagepulver
 
Pisk smør og sukker lyst og luftigt.
Rør æggene i et ad gangen, og vend citronskallen i.
Rør kokosmel og hvedemel samt bagepulver i dejen og rør den ensartet uden
klumper uden at røre for meget.
Kommes i en stor smurt sandkageform og bages ved 180°C i 1 time.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.411 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?