Logo

Kokostærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Bund:
175 g hvedemel
125 g smør
50 g flormelis
1 æggeblomme

Fyld:
1 1/2 dl mælk
1 æg
1 spsk sukker
2 tsk hvedemel
250 g kokosmel
250 g sukker
2 æg
1 tsk vaniljesukker
1 knsp. hjortetaksalt

Pynt:
75 g mandler
flormelis

Smuldr fedtstoffet i melet til tærtebunden.
Tilsæt flormelis og æggeblomme og saml hurtigt dejen.
Læg dejen koldt mindst 1 time.
Lav imens cremen. Bring mælken i kog.
Pisk æg, sukker og hvedemel sammen.
Hæld lidt af den kogende mælk i æggemassen og hæld det derpå tilbage i gryden. Giv cremen et kort opkog.
Lad cremen blive kold. Rul dejen ud og beklæd en tærteform ca. 28 cm i diameter med den.
Kom den kolde creme, kokosmel, sukker, æg, vaniljesukker og hjortetaksalt i en skål og pisk det sammen med en el-pisker.
Fordel fyldet over tærtebunden.
Skold og smut mandlerne.
Skær dem i snitter eller flager og fordel dem over fyldet.
Bag tærten ca. 20 minutter ved 200°C.
Sigt et tyndt lag flormelis over tærten.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 435 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BlåbærtærteDenne tærte med blåbær er let at lave og smager fantastisk. Server tærten som lidt lækker...
• Makrontærte med frugt 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Burgerboller GlutenfriSelvom man er allergisk overfor gluten behøver man ikke blive snydt for en lækker burger....
• Appelsintrifli 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os