Logo

Konfektkage med hindbærskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g marcipan
3 æg
1 1/2 dl kaffefløde (13%)
1/2 dl sukker
1/2 dl sirup
3 dl piskefløde (pisket til skum)
200 g frosne hindbær

Kage:
Riv marcipanen groft og bland den med de sammenpiskede æg til en lind dej.
Dejen bages i en smurt, raspet springform ved 175°C i ca. 30 min.

Sirup:
Sukker, sirup og kaffefløde koges under omrøring til det bliver tykt, og stilles til afkøling.
Siruppen skal være helt kold inden den bruges.

Hindbærskum:
Tø hindbærrene, mos dem let med en gaffel, og bland dem i flødeskummet.

Kagen overhældes med siruppen, og serveres med hindbærskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 752 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvedebrød, koldhævetDette brød er nemt og lækkert. Det skal dog hæve i 12-24 timer, så lav det i god tid. Prøv...
• Toscanske mandelkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jørgens chokolade-orange kage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HonningmelonsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os