Logo

Koreandere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g hvedemel
250 g havregryn
250 g sukker
250 g smør
125 g sirup
Fyld:
300 g smør
300 g flormelis
4 æg

Alle engredienser æltes sammen til en ensartet dej.
Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens.
Den færdigæltede deles i fire lige store stykker, som rulles ud til
pølser i ca 3 cm tykkelse, hvorefter de sættes til afkøling - gerne i
køleskabet, så de er lettere at skære.
Af hvert dejstykke skæres ca 16 stk , som anbringes på en smurt plade med stor afstand, idet den færdigbagte kage får en diameter på ca 9 cm.
Bages på ovnens midterste rille ved 200°C i ca 10 min. Kagerne løsnes fra pladen, medens de endnu er lune, og sættes på en rist til afkøling. Før serveringen lægges de sammen med smørcreme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 524 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Katrine-blomme-kage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ølkage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kringle - GærkringleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærkoldskål 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os