Logo

Krakelinge eller papkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 store æg
2 spsk sukker
375 g hvedemel
revet skal af ½ citron
2 spsk cognac
 
Æg og sukker piskes sammen med citronskal og cognac, melet tilsættes
gradvis.
Rulles tyndt ud og med en klejnespore skæres den ud i ca. 3 cm. brede
strimler, som igen skæres i 6-8 cm. lange stykker, gerne på skrå.
I midten af hver laves et lille snit, hvorigennem halvdelen af klejnen vrides.
Koges i svinefedt.

 
Tips: Krakelinger er en slags klejner der stammer fra Litauen.
De skal stå en uges tid i en krukke med en tallerken over, før de spises.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.487 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her