Logo

Kransekagekonfekt med nougat og cocktailbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g rå marcipan
25 g sukker
25 g flormelis
1 æggehvide
 
Ingredienserne æltes godt sammen og fordeles i små konfektforme.
Evt. kan lidt pistaciemasse og blød nougat kommes i mellem to lag af
kransekagemassen.
Pyntes med cocktailbær eller hakkede nødder.
Bages ved 210°C i 5-7 minutter, så konfekten er lysebrun og fast på
overfladen, men stadig blød indeni.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.580 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Profiteroles - ProfiteroleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Flødebollelagkage med frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rugbrød med surdejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pærer pocheret i rød Bordeaux ledsaget af lakridscreme ...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os