Logo

Krokaner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g havregryn
125 g mørk farin
125 g smør
3 spsk lys sirup
¼ l piskefløde
½ skiver stang vanilje

  
Havregryn, farin, smør og sirup røres sammen, æltes og rulles ud i 2
stænger med en diameter på 3 cm.
De pakkes i alufolie og lægges i køleskabet i mindst 1 time.
Med en skarp kniv skæres hver stang i 15 skiver, anbringes med god
afstand på en bageplade med bagepapir.
De vil løbe ud til ca 8 cm i diameter.
Stilles i ovnen ved 200ºC i ca 8 minutter.
De skal stå på pladen, til de er halvkolde, da de er meget sprøde og nemt
knækker.
Ved serveringen lægges de sammen 2 og 2 med flødeskum tilsat vanilje

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.059 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her