Logo

Kronens kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g smør
2 dl sukker
3 æg
3 mellemstore kogte kartoffler
150 g mandler
reven skal af 1 citron
smør til formen

Rør fedtstof og sukker luftig.
Del æggene, hæld æggeblommerne i og rør kraftigt.
Gem æggehviderne.
Pres eller mos kartoflerne fint og mal mandlerne.
Bland kartofler, mandler og reven citronskal i dejen.
Pisk æggehviderne til hårdt skum og vend dem forsigtig i.
Hæld derefter dejen i en velsmurt form, der rummer ca 1 ½ l.
Bag kagen ved 175°C på midterste rille i 1-1 ¼ time.
Lad kagen køle og servér den lunken eller kold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.393 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her