Logo

Krumkager - kræmmerhuse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æg
lige meget vægt af sukker, smør og hvedemel
1/2 tsk kardemomme
 
Smelt smørret og afkøl det.
Pisk æggesnaps af æg og sukker.
Tilsæt det kolde men flydende smør og hvedemel blandet med kardemomme.
Lad dejen svale inden stegning i form.
 
Tips: Moderne kræmmerhusjern ligner el-vaffeljern.
Ellers findes de gamle jern og aluminiumsjern til kogeplade.
En klat dej i midten, jernet presses sammen til det når yderkant.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.849 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KernerugbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• - Tærtedej til madtærteGrundopskrift på dej til en madtærte - skal ikke forbages.
• Kringlen fra verdenspressen Godt bagværk - En lækker kringle der ikke kan slå fejl.
• Jordbærkompot med vaniljecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os