Logo

Krydderboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Boller

275 g hvedemel
2 spsk sukker
½ tsk salt
½ tsk kardemomme
75 g smør / margarine
2 ½ dl vand
50 g gær
1 æg

1. Smør, vand, gær og æg blandes sammen.
2. Lad dejen hæve lunt i ca. 40 minutter.
3. Form dejen til boller.
4. Bollerne hæver lunt i ca. 20 minutter.
5. Og så skal de bages i 15-20 minutter ved 200-225ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 894 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gougères - salte vandbakkelserVandbakkelser kan også bruges i det salte køkken. De små profiteroles er bagt med ost og...
• SmørlapperEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PeanutbuttermuffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddeis med melonEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!