Logo

Krydderboller 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l mælk
100 g gær
100 sukker
10 g salt
2 æg
100 g smør/margarine
1050 g hvedemel
100 g blødt/opløst rasp (ikke alt for meget vand kun lige vædet til)
 

Sæt gerne raspen i blød natten over.
Lun mælken og opløs gæren, smelt smør i en gryde tilsæt det i gæren og mælken og tilsæt derefter rasp, salt, sukker, æg og hvedemel, dejen skal være meget blød
Hæves i 10 min, formes til boller, sættes på bageplade og hæver 10 min.
Bages ca 10-14 min på 200°C og alt efter hvad ovn man bruger.
 

Dejen anbefales til: kaffeboller, pølsebrød, rosinbrød, vandkringle, snegle, smørkager...

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.738 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her