Logo

Krydderboller 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1/2 l mælk
100 g gær
100 sukker
10 g salt
2 æg
100 g smør/margarine
1050 g hvedemel
100 g blødt/opløst rasp (ikke alt for meget vand kun lige vædet til)
 

Sæt gerne raspen i blød natten over.
Lun mælken og opløs gæren, smelt smør i en gryde tilsæt det i gæren og mælken og tilsæt derefter rasp, salt, sukker, æg og hvedemel, dejen skal være meget blød
Hæves i 10 min, formes til boller, sættes på bageplade og hæver 10 min.
Bages ca 10-14 min på 200°C og alt efter hvad ovn man bruger.
 

Dejen anbefales til: kaffeboller, pølsebrød, rosinbrød, vandkringle, snegle, smørkager...

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 667 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbletærte med CalvadossauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KongecupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagels med pastrami og salatBagels med pastrami er et godt alternativ til for eksempel bagels med laks eller kylling....
• ÆblesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os