Logo

Krydderkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

175 g smør
1 tsk allerhånde
175 g farin
1 tsk ingefær
1 æg
1 tsk kardemomme
250 g hvedemel
2 dl mælk
1 tsk natron
75 g rosiner
2 tsk kanel
40 g hakket sukat
1 tsk nellike

Rør fedtstof og farin sammen. Rør ægget i.
Bland hvedemel og natron med krydderierne og rør melblandingen i skiftevis
med mælken.
Bland rosiner og sukat med 1 spsk hvedemel og rør det i dejen.
Kom dejen i en velsmurt sandkageform og bag kagen ca 1 ¼ time ved
175°C, prøv at stikke i kagen, hænger der ingen dej ved, er kagen
færdig.
Lad kagen svale lidt i formen, før den forsigtig lempes ud på en bagerist for at bliver kold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.596 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her