Logo

Krydderkage 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g farin
250 g hvedemel
1 tsk natron
1 tsk kanel
2 ½ dl kærnemælk
1 dl rosiner
 
Bland de tørre ingredienser i en røreskål, hæld kærnemælken i og rør det hele sammen.
Hældes i en springform og bages ved 190°C i ca 35 minutter/varmluftovn 175°C.  
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.099 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her