Logo

Krydderkage 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g farin
250 g hvedemel
1 tsk natron
1 tsk kanel
2 ½ dl kærnemælk
1 dl rosiner
 
Bland de tørre ingredienser i en røreskål, hæld kærnemælken i og rør det hele sammen.
Hældes i en springform og bages ved 190°C i ca 35 minutter/varmluftovn 175°C.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.553 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her