Logo

Kurvebrød til frokosten ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

2 brød:

10 g gær

4 dl koldt vand

2 dl surmælksprodukt f.eks. ylette

1 spsk salt

200 g grahamsmel

700 g hvedemel

1 ½ spsk olie

 

Opløs gæren i vandet og tilsæt de øvrige ingredienser.

Hold evt. lidt hvedemel tilbage.

Lad røremaskinen ælte dejen til den er tilpas blank og smidig.

Lad den hæve i 4 timer ved stuetemp. eller i køleskabet til næste dag.

Dejen slåes sammen og formes til 2 runde brød.

2 kurve drysses med mel - brug en sigte og lad brødene hæve i kurvene.

Hæver ca. 1 time og vendes forsigtig ude på en bageplade beklædt med bagepapir.

Stilles i en kold ovn, som indstilles til 200°C i 35 min.

Lad brøddene stå 5 min. ved eftervarmen.

(Alle former for brødkurve kan anvendes)

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.257 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bradepanden fuld af chokoladekageEn dejlig hurtig og nem kage til mange. Kagen er for eksempel perfekt til...
• Marcipanmuffins med nougatmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade cupcakes uden æg - ovoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banan mousseEn mousse har ofte en let of luftig tekstur. Denne dessert mousse med banan laves med...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!