Logo

Kuvertflutes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
75 g gær
2 ½ dl sødmælk
2 ½ dl kærnemælk
1 tsk salt
½ tsk sirup
75 g smør
400 g fuldkornshvedemel
260 g groft hvedemel

Gæren smuldres i den lunede mælk og kærnemælk, salt og sirup tilsættes.
Smørret skæres i mindre stykker og tilsættes sammen med fuldkornshvedemelet.
Dejen arbejdes godt igennem, hvorefter den hviler i 15 minutter.
Bland så sigtemelet med det grove hvedemel og ælt dette igennem i den forhævede dej, der igen arbejdes godt igennem.
Stil dejen til hævning i 2 timer.
Dejen slås sammen og trilles i en lang pølse, der deles i 28 stykker.
Brødene formes, lav et snit i toppen og stil dem til hævning i ca. 20 minutter.
Si lidt sigtemel over brødene inden de sættes i ovnen.
Bages ved 210ºC på næstnederste rille i ca. 20 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.186 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tvebakkage - Cake ruskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kagemand/brunsvigerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblebrød med kokos og æblesmørSeptember er højsæson for danske æbler, så vi har både bagt et lækkert brød med æble og...
• Varm chokolade fondant "Manjari" med kold sauce vanilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!