Logo

Kvarkboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 dl mælk
50 g smør/margarine
50 g gær
200 g kvark
1 spsk sukker
1 tsk salt
2 æg
500 g hvedemel
1 sammenpisket æg til pensling

Gær og håndvarm mælk røres sammen med salt, sukker og den halvsmeltede margarine.
Kvark, æg og hvedemel tilsættes. Dejen æltes, til den er blank og smidig.
Stilles lunt til hævning ca. 30 min.
Æltes igennem og formes til boller.
Efterhæves ca. 15 min. på smurt plade eller bagepapir.
Pensles og bages i forvarmet ovn ca. 25 min. ved 200°.

Tips:
Dejen kan også formes som et brød, der efterhæves og bages ca. 40 min. ved 200°.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.565 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Amo fastelavnsbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kærlighedskranse - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blåbærkage på vandetMums. Blåbær er en fantastisk frugt. De er blandt andet rige på C-vitamin og kalk og...
• AbrikossorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os