Logo

Kys og Klap

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kys:
500 g sukker
3 æggehvider
1 spsk eddike
 
Klap:
500 g flormelis
3 æggeblommer
1 tsk hjortetakssalt
 
Kys: Hviderne piskes stive og sukker tilsættes lidt efter lidt.
Eddiken piskes i til sidst
Bages 10 minutter ved 120ºC.

 
Klap: Æggeblommerne røres med flormelis og hjortetakssalt.
Sættes på plade og bages ved 125ºC i 10 minutter.
Ved serveringen tages en af hver på tallerkenen.
 

Tips: Del af sønderjysk kaffebord - Egnsret

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.139 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?