Logo

Lækre nøddeforme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dej:
4 1/2 dl hvedemel
3/4 dl sukker
200 g smør eller margarine
1 æg
Fyld:
100 g blød nougat
Karamel:
200 g blandede nødder
150 g smør eller margarine
1 dl sirup
 
Bland ingredienserne til dejen, evt. i en røremaskine.
Lad dejen hvile i køleskabet i 30 minutter.
Sæt ovnen på 175ºC.
Tryk dejen ud i små aluminiumsforme og stil formene på en plade.

Bag dem midt i ovnen i ca. 10 minutter.
Skær nougaten i lige så mange stykker, som der er forme.
Læg et stykke nougat i hver form, så snart de kommer ud af ovnen.
Læg nødderne på en plade og rist dem i ovnen.
Gnid så meget skal af som muligt.
Bland smør, fløde, sukker og sirup i en gryde og lad det småkoge til det begynder at tykne, ca. 10 minutter.
Tilsæt nødderne og fordel blandingen i formene.
Lad dem afkøle og læg dem i en tætsluttende dåse.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 647 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Majsbrød med bananer, rom og rosinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brød med tørret frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mit rugbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lagkage med rabarberskum og jordbærJordbær og rabarber klæder hinanden vældig godt prøv denne skønne opskrift på lagkage...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os