Logo

Lady Hammiltons kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Skærekager

250 g smør
225 g sukker
4 æg
3 dl rosiner
1 pk. Apsikat
100 g valnødder (grovhakkede)
1 tsk kanel
1/2 tsk nellike
1/2 tsk ingefær
1/2 tsk muskat
2 tsk bagepulver
300 g hvedemel
1/2 dl solbærsirup
evt. 1/2 kg marcipan

Smør og sukker røres hvidt. Æggene røres i, et ad gangen. Bland hvedemel, rosiner, apsikat, nødder, krydderier og bagepulver, Og rør det i dejen, sammen med sirup'en. Hæld dejen i en godt smurt rundform, 22 cm. Bages ved 175° i ca. 2 timer på nederste rille. Kan pyntes med marcipan.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.003 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• LimepieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bradepandekage med sprød brombærtopDenne kage med brombær og æble er fantastisk til mange lejligheder. Prøv for eksempel...
• Marcipanlagkage med ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Koldskål med frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os