Logo

Lady Hammiltons kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Skærekager

250 g smør
225 g sukker
4 æg
3 dl rosiner
1 pk. Apsikat
100 g valnødder (grovhakkede)
1 tsk kanel
½ tsk nellike
½ tsk ingefær
½ tsk muskat
2 tsk bagepulver
300 g hvedemel
½ dl solbærsirup
evt. ½ kg marcipan

Smør og sukker røres hvidt. Æggene røres i, et ad gangen. Bland hvedemel, rosiner, apsikat, nødder, krydderier og bagepulver, Og rør det i dejen, sammen med sirup'en. Hæld dejen i en godt smurt rundform, 22 cm. Bages ved 175° i ca. 2 timer på nederste rille. Kan pyntes med marcipan.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.361 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?