Lagkager
Bunde: 
4 æg 
1 ½ dl sukker 
1 dl mælk 
1 dl kartoffelmel 
1 tsk bagepulver 
Fyld: 
1 ½ dl vand 
1 tsk revet citronskal 
1 citron (saften) 
¾ dl sukker 
2 spsk Maizena 
1 æggeblomme 
1 æggehvide 
2 dl piskefløde 
250 g jordbær 
Pynt: 
3 dl piskefløde 
250 g jordbær 
1. Pisk æg og sukker hvidt og skummende. 
2. Vend hvedemel og bagepulver i. 
3. Kom dejen i en smurt springform og bag den ved 200° i 25-30 minutter. 
4. Lad kagen afkøle lidt, inden den tages ud af formen og lægges på en bagerist. 
5. Til fyldet blandes vand, citronsaft, Maizena og æggeblomme i en gryde. 
6. Opvarmes under piskning til cremen tykner, tilsæt citronskal og sæt gryden i koldt vand til afkøling. Pisk af og til i cremen. 
7. Pisk æggehvide og fløde hver for sig, og vend det i den kolde creme. 
8. Del kagen i tre bunde med en sytråd. 
9. Fordel creme og jordbær i skiver mellem lagene. 
10. Sæt kagen koldt - lav den gerne dagen før. 
11. Dæk kagen med flødeskum og pynt med jordbær.