Logo

Lagkagebunde, gammeldags, brune, sirupslagkagebunde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dette er lagkage som mormor lavede den

1 dl sirup

1 dl vand

100 g sukker

2 æg

250 g hvedemel

1 tsk stødt ingefær

1½ tsk stødt kanel

½ tsk natron

smør til formen

springform 24 cm

 

Varm siruppen og vandet, og pisk sukker og æg i.

Bland de tørre ingredienser og vend dem i dejen.

Hæld denne i en smurt springform, og bag den i 30 min. ved 175°C.

Når kagen er afkølet, flækkes den til bunde, og lægges sammen med cremen.

 

Creme:
Pisk 125 g smør, 4 spsk flormelis, og 1 past. æggeblomme sammen.

Tilsæt 150 g cremefraiche 38% og stil cremen koldt, til den skal bruges.

 

Smør et lag kakaoglasur øverst på lagkagen, og drys med lidt kokosmel.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.413 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vafler fra Norge En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KanelkransEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbleskiver - også kaldet NonnerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• YmerrandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!