Logo

Laksepandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g laksefilet
3 tsk salt
2 æg
4 spsk kartoffel- eller hvedemel
3-4 dl piskefløde (evt. halvt sødmælk)
4 spsk kapers
2 store finthakkede rødløg (evt. forårsløg)
60 g smør (klaret) til stegning
Maldonsalt og peber
 
Kødet gås efter for ben og hakkes groft med kniv (skær i lange strimler,
der efter i bittesmå firkanter på tværs - og hak derefter).
Rør (evt. i maskine) kødet med salt (for at gøre det sejt) - længe!
Æg røres i til farsen er glat.
Melet opløses (piskes) i fløden og røres i farsen, der smages til med salt og peber.
Rør kapers, løg og så meget af resten af mælken i, at farsen stadig er fast Lad gerne farsen hvile 1 time.
Steg halvdelen af farsen i en 20 cm pande ca. 7-8 min ved middelvarme på hver side (steg derefter den anden halvdel)
Serveres med kartofler (eller rugbrød) og remoulade.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.304 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Finsk hulbrødFinland er et godt brødland: finnerne lægger vægt på, at brød både skal smage godt og være...
• Roulade - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte honningbomberEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Elegant jordbærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvad spiser du til frokost?



Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?





Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os