Logo

Landbrød 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Brød

125 g knækkede hvedekerner
125 g groft fuldkornshvedemel
375 g hvidt hvedemel
2 spsk hvedeklid
1 top-teskefuld natron
2-3 tsk groft salt
4-6 dl kærnemælk

Tilberedningstid: 40 minutter incl. bagning. Tænd først ovnen på 235ºC. Bland de tørre ingredienser godt. Tilsæt kærnemælk og rør med en træske, til dejen er hverken for fast eller lind. Form brødet til en kugle, læg den på et stykke melstrøet bagepapir og bag i 30-35 min.

Nydes varmt. Godt som madbrød, men også som morgenbrød.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.447 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bagels med pastrami og salatBagels med pastrami er et godt alternativ til for eksempel bagels med laks eller kylling....
• LimepieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bradepandekage med sprød brombærtopDenne kage med brombær og æble er fantastisk til mange lejligheder. Prøv for eksempel...
• Ananasfromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os