Logo

Langtidshævede grahamsflûtes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

15 g gær
½ l koldt vand
1 ½ tsk salt
100 g grahamsmel
Ca 550 g hvedemel.
 
Smuldr gæren og rør den ud i koldt vand.
Tilsæt salt, grahamsmel og hvedemel.
Rør dejen sammen.
Dejen skal være ret lind og skal IKKE æltes.
Lad dejen hæve tildækket i køleskabet ca. 12 timer.
Hæld dejen ud på et meldrysset bord og form den til 3 lange flûtes med hvedemel på hænderne.
Læg dem på en plade med bagepapir eller i en flûtes form.
Giv hver flûtes 3 snit på skrå og lad dem efterhæve ca. ½ time.
Tænd ovnen på 225ºC.
Bag flûtene midt i ovnen ca. 25 minutter, de skal være sprøde og let gyldne.
Pensl 2 gange med koldt vand under bagningen. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.665 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her