Logo

Lauras kringle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bagværk - Kringlen der aldrig mislykkes.

300 g hvedemel
200 g plantemargarine
2 æg
50 g gær
2 spsk sukker

Fyld:
75 g Kærgaarden smør
75 g sukker
½ stang vanilje
50 g rosiner
2 skrællede æbler (skæres tyndt i både)
thesukker

Æggene og gæren piskes sammen med sukker til gæren er opløst.
I en anden skål smuldres margarinen i melet.
Derefter æltes det hele sammen. Dejen deles i 2 dele.

Fyldet:
Smør og sukker røres godt sammen, vaniljen kommes i.
Dejen rulles ud til 2 stænger (ingen forhævning)
Fyldet lægges på, samt æbler og rosiner, dejen foldes om fyldet. Hæver 20 min.
Derefter pensles de 2 stænger med ½ æg. 2 spsk thesukker strøs ovenpå.
Bages ved 225ºC i 12 min. midt i ovnen.
Serveres lun.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.339 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her